Afkicken in Zuid-Afrika: dit zijn de voordelen

klinische opname zuid-afrika vida addiciton care

Verslaving is een complex probleem dat mensen wereldwijd treft. Voor degenen die vastbesloten zijn om een nieuw begin te maken, kan onze afkickkliniek in Zuid-Afrika een uitstekende optie zijn. Onze kliniek in Zuid-Afrika biedt niet alleen zorg en ondersteuning van hoogwaardige kwaliteit, maar ook een unieke omgeving die het herstelproces bevordert. In dit artikel bespreken we de voordelen van afkicken in Zuid-Afrika, wat je kunt verwachten en hoe de faciliteiten eruitzien.

Waarom afkicken in Zuid-Afrika?

 1. Hoogwaardige zorg en expertise. Onze afkickkliniek staat bekend om de hoogstaande zorg en ervaren professionals. We combineren westerse medische technieken met holistische benaderingen, waardoor patiënten een gebalanceerde en effectieve behandeling krijgen. Het personeel bestaat uit ervaren artsen, therapeuten en counselors die gespecialiseerd zijn in verslavingszorg.
 2. Unieke omgeving. De serene en vaak prachtige landschappen van Zuid-Afrika bieden een rustige omgeving die bevorderlijk is voor herstel. De rustgevende natuur en het milde klimaat dragen bij aan een kalmerende sfeer, weg van de stress en triggers van het dagelijks leven. Dit helpt kandidaten om zich te concentreren op hun herstel zonder de afleidingen van thuis.
 3. Multiculturele benadering. Zuid-Afrika is een multiculturele samenleving, wat is terug te zien in de diverse benaderingen van behandeling en ondersteuning. Deze culturele rijkdom kan kandidaten helpen om verschillende perspectieven op hun situatie te begrijpen en te integreren.

Wat is er te doen in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika?

Onze kliniek in Zuid-Afrika organiseert meerdere activiteiten en therapieën die gericht zijn op herstel en persoonlijke groei. Dit zijn een paar van de activiteiten die wij aanbieden:

 • Individuele therapie. Onze kandidaten krijgen individuele sessies met ervaren therapeuten die hen helpen om de onderliggende oorzaken van hun verslaving te begrijpen en te behandelen.
 • Groepstherapie. Groepstherapie biedt een ondersteunende omgeving waar lotgenoten hun ervaringen kunnen delen en van elkaar kunnen leren. Dit draagt bij aan het gevoel van gemeenschap en verbondenheid.
 • Holistische therapieën. Daarnaast bieden we aanvullende therapieën zoals yoga, meditatie, acupunctuur en massage. Deze activiteiten helpen bij het herstellen van de balans tussen lichaam en geest.
 • Fysieke activiteiten. Sport en beweging zijn erg belangrijk in het herstelproces. Kandidaten kunnen deelnemen aan activiteiten zoals wandelen, zwemmen en fitness, wat niet alleen fysieke gezondheid bevordert, maar ook mentale helderheid.
 • Recreatieve activiteiten. Buiten de therapieën bieden we vaak recreatieve activiteiten zoals safari’s, strandwandelingen en culturele uitstapjes. Deze activiteiten helpen de deelnemers te ontspannen, van hun omgeving te genieten en hun gedachten even te verzetten.

Hoe zien de faciliteiten eruit?

De faciliteiten van onze kliniek zijn modern en goed uitgerust. Ze bieden een comfortabele en veilige omgeving. Enkele kenmerken van deze faciliteiten zijn:

 • Privé en gedeelde kamers. Afhankelijk van de voorkeur en het budget kun je kiezen voor privé- of gedeelde kamers, die allemaal comfortabel en goed ingericht zijn.
 • Gemeenschappelijke ruimtes. Er zijn gemeenschappelijke ruimtes waar je gezamenlijk kunt ontspannen, lezen, films kijken of gewoon met elkaar praten.
 • Therapieruimtes. Speciaal ingerichte kamers voor individuele en groepstherapieën zorgen voor een rustige en professionele setting.
 • Recreatievoorzieningen. Zwembaden, fitnessruimtes, tuinen en sportvelden zijn beschikbaar om actief te kunnen blijven en het welzijn te bevorderen.

Je bent welkom bij ons

Bij ons ben je welkom voor hulp bij alle soorten verslavingen, waaronder GHB, wiet, alcohol, 3-MMC en gedragsverslaving. Zet vandaag nog de eerste stap en neem contact met ons op voor advies of meld je aan. Er zijn korte wachttijden voor behandeling.

Heb je vragen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag verder. Of bel ons: 085-5000656

Intakeformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Voor wie vul jij het formulier in?*
Geslacht*