eHealth behandeling

eHealth behandeling

Vanuit je eigen huis je verslaving aanpakken met een intensief behandeltraject, dat kan nu bij Vida Addiction Care met onze eHealth behandeling.

Wij bieden een speciaal behandeltraject waarbij je via beeldbellen intensief aan de slag gaat met je herstel volgens het 12 stappen Minnesota-model. Dit is een uitstekend alternatief voor als je geen klinische behandeling nodig hebt maar ambulant geholpen wilt worden.

  • GEEN wachttijden
  •  Effectief en persoonlijk
  •  Behandeling wordt vergoed
ehealth behandeling afkickkliniek vida addiction care

Hoe werkt eHealth?

3x per week: individuele en groepssessies onder deskundige begeleiding van ervaringsdeskundigen, psychologen en verslavingsartsen. Samen met jou werken we keihard aan je herstel en daarvoor gebruiken we onze unieke evidence based behandeling, die onder andere bestaat uit: cognitieve gedragstherapie, motiverende gespreksvoering, ACT, psycho-educatie en EMDR.

Door de dagelijkse structuur, het contact met je groepsgenoten en de betrokken begeleiding van het behandelteam van Vida Addiction Care bieden wij een uitstekende basis voor het aanpakken van je verslaving vanuit je eigen huis!

Ik wil direct een intake

Stappenplan

Stap 1:

Bel ons op 085-5000656 of vul het online intake formulier in.

Stap 2:

Het eerste gesprek zal telefonisch plaatsvinden, waarna de intake procedure snel kan worden opgestart. We hebben GEEN wachttijden, je kan vrijwel direct beginnen!

Stap 3:

Daarna wordt een eHealth programma voor jou op maat gemaakt en start zéér snel jouw behandeling voor verslaving. Je zult o.a. deelnemen aan individuele 1 op 1 gesprekken en groepssessies. Je kunt gebruik maken van jouw smartphone, tablet, laptop of computer.

Kunnen wij je helpen?

Zet vandaag nog de 1e stap en neem contact met ons op voor advies of meld je aan. Er zijn korte wachttijden voor behandeling.

Heb je vragen?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag verder. Of bel ons: 085-5000656

Contact

Ik heb een verslaving

Onze ervaringsdeskundigen, professionals en lotgenoten zijn er voor jou. Wij helpen je graag tijdens jouw weg naar herstel.

Lees meer

Hulp voor een naaste

Als naaste is omgaan met iemand met een verslaving moeilijk. Ook voor jou staan we klaar met tips en andere handige informatie.

Lees meer

Mijn patiënt is verslaafd

Na doorverwijzing van uw patiënt plannen wij een intake. Afhankelijk van de uitkomst bieden wij een klinisch of ambulant behandeltraject op maat.

Lees meer