Nazorg

Nazorg

Direct na afronding van jouw ambulante of klinische behandeling start het nazorgtraject. Dit is een belangrijke periode waarin je de reeds opgedane kennis gaat toepassen in de praktijk. Je kunt voor de duur van minimaal 4 maanden blijven rekenen op ondersteuning van Vida Addiction Care.

Nazorg duurt minimaal 16 weken. Dan werk je aan je herstel terwijl je gewoon weer thuis woont of in een zogenaamd safehouse verblijft. Nazorg bestaat uit individuele gesprekken en wekelijkse groepssessies. Onderwerpen die tijdens de groepssessies in je nazorgtraject aan bod komen zijn onder andere: sociale contacten, werk en/of studie, financiën, emoties en relaties. Wij vinden het van groot belang om ook je directe naasten te betrekken bij de behandeling. Zij hebben vaak veel vragen over verslaving en de werking hiervan.

Ik wil direct een intake
Nazorg bij Vida Addiction Care

Ondersteuning voor familie

Gedurende en na het verblijf in onze afkickkliniek bieden wij naasten systeemgesprekken aan met onze therapeuten.

Ieder mens is anders en ieder mens zal op een andere manier aan zijn of haar herstel moeten werken, maar de belangrijkste boodschap is: Behandeling werkt! Vida Addiction Care hecht veel waarde aan de nazorg en stelt als doel het optimaal begeleiden en ondersteunen van cliënten en hun naasten om terugval tot een minimum te beperken. Afkicken moet je zelf doen, maar gelukkig niet alleen.

Familiebegeleiding

Waarom kiezen voor Vida Addiction Care?

  • Korte wachttijden. Snel een afspraak!
  • Vaste samenwerking met afkickklinieken in Nederland en het buitenland
  • Kleinschalig en op maat
  • Persoonlijke begeleiding
  • Vergoeding van jouw zorgverzekering
  • Lage drop-out
  • Intensieve (na)begeleiding voor verslaafde & familie/naasten

Wij helpen je van je verslaving af!

Zet vandaag nog de 1e stap en neem contact met ons op voor advies of meld je aan. Er zijn korte wachttijden voor behandeling.

Heb je vragen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag verder. Of bel ons: 085 500 06 56

Neem contact op

Ik heb een verslaving

Onze ervaringsdeskundigen, professionals en lotgenoten zijn er voor jou. Wij helpen je graag tijdens jouw weg naar herstel.

Lees meer

Hulp voor een naaste

Als naaste is omgaan met iemand met een verslaving moeilijk. Ook voor jou staan we klaar met tips en andere handige informatie.

Lees meer

Mijn patiënt is verslaafd

Na doorverwijzing van uw patiënt plannen wij een intake. Afhankelijk van de uitkomst bieden wij een klinisch of ambulant behandeltraject op maat.

Lees meer